F

eministische Operazangeres + Flamboyante Barihunk + Muzikale Mediator x Flinke dosis volume = Opera waarbij er alles behalve binnen de hokjes wordt gekleurd.

 

 

Wij zijn Sanne Vleugels en Sam Eggenhuizen, twee eigenwijze operazangers die als doel hebben om opera toegankelijk te maken voor een breed publiek. Humor is daarbij onze grootste troef. Daarnaast vinden we het belangrijk ons publiek actief te betrekken in onze voorstelling door de vierde wand voortdurend te doorbreken. Karakteristiek voor onze stijl is de eeuwenoude klassieke muziek combineren met fysiek spel, moderne interpretaties en hedendaagse referenties. Wij houden ervan om ons publiek te verrassen, soms op het verkeerde been te zetten, te ontroeren en boven alles een mooi verhaal te vertellen met de muziek als leidraad.

 

 

Met een publieksprijs van zowel het Delft Fringe Festival als Rijswijkse Pracht op zak, spelen deze twee Prima Donna’s op kleine en grote Nederlandse podia, staan we op onze sneakers in een grasveld en bezingen we de mooiste concertzalen. Gespecialiseerd in zelfgemaakte en gecomponeerde voorstellingen werken we veelvuldig samen met onze ‘huispianist’ Ben van Daal. Onze missie? Opera brengen op plekken waar je het niet zou verwachten. Onze missie steunen? Hou onze website in de gaten en boek of bezoek onze toekomstige projecten.

 

stichtingprimadonnas@gmail.com

F